hola

 umgicks med min amigo kewin idag, fotade lite, käkade ballerina & gyrostallrik. eheheh
efter det åkte jag ner till mina kusiner och satt på berska med lite folk. 
och just nu ligger jag i sängen och ska kolla på one tree hill sen sova, godnatt! 

++

var i skolan till ungefär 10 sen åkte jag kände mig inte speciellt bra.. men jaja, just nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill.
även fast jag inte mådde bra förut och åkte hem så ångrar jag de för jag vet om hur rastlös jag kommer bli ikväll, får väl se vad nån av mina amigos gör. 
var ute och fotade lite i förrgår, inga bilder jag blev super nöjd med utan helt vanliga ''vår'' bilder.


mina favoriter

nr 10, mina favorit hårprodukter
har ingen direkt favorit, jag tar i det som ser bra ut eller någon har rekomederat för mig/mitt hår.
men 
eftersom jag har krulligt hår och efter jag har tvättat det och blött det har jag ingen aning om hur det kommer se ut, eller vilka lockar jag kommer få, och det kommer antaligen bli ganska tort och tråkigt eller fluffigt. 
däför har jag alltid i balsam och denhär produkten i mitt hår efter jag har tvättat eller helt enkelt bara blött håret. 

hihi längtar!

jag saknar att rida så sjukligt mycket! vill bara springa bort till stallet nu och hoppa på en häst och rida ut i skogen, som tur är ska jag förmodligen rida på min underbara moltas nu på fredag! 

tisdag

idag har jag varit hemma från skolan, för jag kände mig int speciellt bra imorse. har legat i sängen hela dagen och kollat på pll, plus att jag har börjat kolla på one tree hill! 
får se om jag går till skolan imorgon, sånt som märks! 

:(

har haft ont i huvet i snart två veckor ungefär och på fredag ska jag kolla synen ifall det är fel på den. vill inte ha några brillz, så jag ska övertala mamma så att jag kan ta färgade linser om det skulle vara något som är fel! ehe
ae men så nu ska jag lägga mig i sängen med min fruktansvärda huvudvärk & kolla på pll. höööörs
 

+++


bejb


..

har inte gjort något speciellt idag. var i skolan och sen åkte jag och emma hem till pappas lägenhet för att hämta en grej efter det åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på pll. och där hamna jag i några timmar tills nu då jag är så utråkad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. adsfgfhjghk
och så ska jag sluta ''lova'' om att jag ska blogga mer, det kommer inlägg när jag känner för de. :)

+++

har nyss haft spanska prov som gick sådär. hoppas på att bli godkänd iallafall.
Heheh. aeeee har inget vettigt o blogga om, Höörs.

underbar musik


++

har nyss druckigt oboy, käkat mackor och kollat på solsidan med alida & mammi. dock var det ingen ny sesong som jag hade trott.. men det var lika bra ändå!
nu ska jag sätta mig och plugga lite spanska, har prov på onsdag. usch
aja, efter de ska jag väl krypa ner under täcket och sova! hööörs 

tropikariet


one day you will make a dream last


HEEEEEEEEEEEEJJJ

drar iväg mot tropikariet med lina om ungefär sesådär två timmar, heh. 
funderar på om de är värt att släpa med sig kameran & fota lite, men antar att alla djur är i en glas/plast bur och att det inte kommer bli några bra bilder, men aja kanske värt ett försök i alla fall!
btw, börjar få lite lust att blogga igen så det kommer antagligen komma mer och mer inlägg. 
 

mina favoriter

nr 9, mina favoritställen

...

förlåt igen, men jag kommer nog ha en pause från bloggandet ett tag tills jag känner att jag orkar. så det kommer antaligen komma lite inlägg då och då.. men inte varje dag. hörs.

:]

lina sover här inatt, kul. 

++

var på aktiv på förmidagen och tränade med lina, efter de cykla vi hem till henne och åt fattigariddare, resten av dagen har jag tillbringat i min säng kollandes på pretty little liars, blivit beroende av de..
aja, imorn gäller samma sak antar jag, först aktiv med lina sen hem och kolla på pretty little liars, annars vet jag inte. eheh, men du ska jag sova så godnatt.
 

förlåtförlåtförlåt

ja, förlåt för jag inte har bloggat så bra på senaste tiden. men jag har inte orkat eller känt någon blogglust. men det ska det bli ändringar på! 
det säger jag hela tiden och så händer det inget, men jag ska verkligen försöka.
 
vakande imorse vid 10 & fixa mig, vid 1 så åkte jag och min amigo lina in till stan. köpte en jeans jacka som jag verkligen älskar och trivs i, köpte också trosor från gina som jag verkligen tycker alla borde köpa, det är dom mest underbara och sköna trosor som finns! det är helt sjukt.
även fast jag har jätte många så köper jag bara fler och fler bara för att lixom.
 hahah aja, imorgon förmidda ska jag till aktiv med lina och träna. senare på dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra, sånt som märks helt enkelt.
och som sagt, ska förbättra mig med bloggandet. höööööööörsss

...

var på  trafikskolan med emma och plugga lite, ska göra dedär moppekort provet på torsdag, förhåppningsvis. efter det så gick jag till aktiv en stund för att träna med lina, efter de kom jag hem och dusha & åt. en helt okkkkk dag.
sen ikväll så kommer edin hit, trevligt trevligt. men nu ska jag lägga mig i sängen och glo på film, hööörs.
förövrigt så saknar jag värmen, sol och att vara utomlands. vill tillbaka till turkiet. 

åhåh villl inteeee

jag ligger hur skönt som helst i min underbara runda säng. vill inte gå upp och äta ellr åka in till finspång senare för att plugga på trafikskolan & gymma på aktiiiiv. vill bara sovaaaaa, men så blir de icke. 

gick ut i skogen och satte oss på en sten




+++

vakna nyss och nu ska jag dusha. 
mi amigo kommer hit sen, heh. 
 

RSS 2.0